Kablovski internet ZAŠTO KABLOVSKI INTERNET ?

Ako u Vašoj zgradi ima više stanara koji žele pristup Internetu - uvođenje će Vam biti jeftinije, jer se troškovi dele na sve.

Uz korišćenje svih standardnih servisa (download, surf-ovanje, igranje, P2P, video nadzor, e-mail...) imaćete i pogodnost korišćenja lokalne izuzetno BRZE mreže sa svim komšijama. Zamislite - pored Interneta, možete i razmenjivati podatke sa svima u zgradi neverovatnom brzinom od 100Mbit/s!

Kablovski Internet je moguće dobiti na svakoj lokaciji gde je ostvarivo bežično povezivanje sa našim predajnicima. Za uvođenje će Vam biti potrebna optička vidljivost sa jednom od naših baznih stanica i saglasnost skupštine tj. saveta stanara.

U slučaju da u Vašoj zgradi postoji veći broj zainteresovanih stanara, koji žele da se priključe na internet mrežu, HALLSYS.NET pruža mogućnost brzog i jeftinog priključenja po sistemu "KLJUČ U RUKE".

Koje su prednosti HALLSYS.NET kablovskog, 100Mbps mrežnog interneta?

- NON - STOP Pristup internetu, bez ograničavanja potrošnje -Slobodna telefonska linija

- Do 50x brži internet u odnosu na modemski pristup

- Jeftiniji internet u odnosu na dial-up, isdn, adsl

- Za razliku od ostalih kablovskih sistema, ovaj sistem je predhodnica optičkim kablovima i daljoj evoluciji prenosa podataka i direktno je upgrade - kompatibilna.

- Start kapacitet 100Mbita, laki prelaz na 1000Mbita

Cena opreme 0 (nula), sve sto je potrebno vec IMATE! Ako Vaš računar nema ETHERNET priključak HALLSYS.NET će Vam je obezbediti po minimalnoj ceni.

https://sleepingpills365.net