Home
Šta je to lokalna mreža? PDF Štampaj E-pošta

Zajednička lokalna mreža je proizvod spajanja mreža Lakinetwork (Kać), KulaWireless (Kula), Hallsys (Bačka Palanka) i TeamNet (Novi Sad).Ovo je omogućeno bežičnim povezivanjem svih gore navedenih mreža u jedno čvorište koje se nalazi na keju pored kvantaške pijace u Novom Sadu.

 Da bi ste imali pristup lokalnoj mreži, potrebno je da napravite konekciju VPN po upuststu. U polje "Company name" treba da upisete "hall local". U polje "Host name or ip address" treba da upišete 89.216.64.5 User name  i password isti kao kad internet konekcije. Konektujte se. U Vašem brovseru otkucajte http://lokal.hallsys.net ili http://10.2.2.201 i uživajte. 

Obezedili smo Vam i server za razemnu podataka DC++ HUB. Klijent program možete da skinete na adresi  OVDE. Program je potpuno besplatan. IP ADRESA DC HUB-a je 10.2.2.249. Konektujte se na DC HUB i uživajte !

Saobraćaj u lokalnoj mreži se ne obračunava !!!

Preporučujemo da se u isto vreme ne konektujete i na internet i na lokalnu mrežu !!!
(bar dok je sistem u test fazi)

HALL SYSTEMS ne odgovara i ne garantuje za oštećenja ili gubljenje podataka nastala usled korištenja gore navedenog sistema razmene podataka. 

Image


Na ovom projektu su učestvovale četiri firme:

- Lakinetwork (Kać)
- Agencija Link (Kula)

- Hallsystem (Bačka Palanka)
- TeamNet (Novi Sad)

Naše četiri mreže zajedno imaju oko 1000 korisnika. Zbog toga se slobodno može reći da je ovo najveća lokalna mreža na teritoriji Vojvodine

 
HallSys.net